Maak van verhalen en taal zeg maar echt jouw ding.

Het lag voor de hand dat ik met meer dan vijftien jaar ervaring als copywriter en Agile trainer en podiumbeest vanzelf een keer goesting zou krijgen om anderen te leren wat ik weet.

Copywriting voor professionals

Goede copy is korte copy, dus schrijven is schrappen. Maar sterke taal is méér dan alleen de juiste woorden – goede copy heeft gewoon flow. Wat is flow? Dat leer je in deze training.

Storytelling voor Coaches

Instructies en processen zijn leeg en worden snel vergeten. Je inspireert de mens achter de professional tot verandering, als je ze aanspreekt met verhalen die het werk betekenis geven.

Storytelling voor Product People

Een product sturen is méér dan een backlog ordenen. Een goede product owner brengt zijn of haar meeslepende visie over. Hoe? Dat leer je in deze training.

Vriendelijke coach/trainer

Als trainer en docent heb je aan mij een inspirerende verteller die ook nog eens haarfijn kan uitleggen waarom je het allemaal fout doet ;-). Een vriendelijke coach, bij wie je gerust je nieuw aangeleerde skills kunt oefenenen.

Overzichtelijk en onvergetelijk

Bovendien krijg je aan het eind van de training de behandelde stof in een overzichtelijk document mee naar huis, zodat je het nooit meer vergeet!